maanantai 30. tammikuuta 2017

Työssäoppiminen: Parturi-kampaamo ZooM

 Olen ollut työssäoppimassa parturi-kampaamo Zoomissa viime syksynä ja nyt suoritan toisen harjoittelun ja keväällä kolmannen harjoittelun kyseisessä paikassa. Liike sijaitsee kauppakeskus Forumissa osoitteessa Kauppiaskatu 6, Turku. Olen päässyt tekemään hyvin omia asiakkaita ja alennusprosenttini on ollut -30% palvelujen hinnoista.



  

Liikkeessä on neljä tuolipaikkaa, työntekijöitä on tällä hetkellä 4, joista yksi työskentelee harvemmin, joten pääsin työskentelemään hänen paikalleen.

 
 Zoomissa on käytössä myös Fibreplex, joka on Schwarzkopfin kehittämä aine, joka suojaa hiusta värjäyksen aikana tai se voidaan tehdä pelkästään hoitonakin hiukseen. Monet merkit ovat kehittäneet samankaltaisen aineen, mutta niissä on kuitenkin eroavaisuuksia. Fibreplexissä on se hyvää, ettei tarvitse nostaa hapetevahvuutta toisin kun taas Olaplexissa täytyy, jolloin hius kärsii enemmän.

 

Olen myös ihastunut BP Caren tuotteisiin, jotka on nimenomaan kehitelty suomalaiselle hiukselle. Heiltä löytyy etenkin hyviä kosteuttavia tuotteita, jotka tuovat hyvin kiiltoa hiukseen. 



BP Caren lisäksi käytössä ja myynnissä on myös Fudgen tuotteita, joista kaikkein suosituin on Fudgen hopeashampoo. Se on pigmenttisintä käyttämääni hopeashampoota, joka taittaa erityisen hyvin keltaiset sävyt pois. Tuotteen ollessa todella pigmenttistä tulee muistaa että shampoon ei kannata vaikuttaa kauaa, jottei hiuksista tulisi liilat, se värjää helposti myös kädet ja pinnat.

 Käytössä BP Caren ja Fudgen lisäksi myös Tigin tuotteita.



 

Kaikilla työntekijöillä on käytössä omat värit, joita olen päässyt käyttämään. Pääasiassa liikkeessä käytetään Schwarzkopfin värejä, jonka lisäksi pesupaikalla sävyttelyyn myös Kevin Murphyn sekä KC:n värejä. Kevin Murphy on ollut minulle uusi tuttavuus, vaikka olenkin kuullut siitä aikaisemmin. Kevin Murphyn värit ovat Suomessa vielä uudempi juttu eikä niitä löydy vielä kovinkaan monista kampaamoista. Kevinin värit ovat enemmän vesivärimäisempiä, kun taas Schwarzkopfin värit ovat enemmän peittäviä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti