sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Permanenttikurssi 1

Ensimmäinen permiskurssi on nyt pulkassa ja paljon on tullut opittua kurssin aikana. Aluksi rullaus oli hankalaa, mutta mitä enemmän sitä tekee sitä helpommaksi se muuttuu. Liitän postaukseen kuvia kurssin aikana tekemistäni töistä, ensimmäinen tekemäni työ oikealle asiakkaalle oli spiraalirullaus, joka on pitkän hiuksen permanentti.

Ennen: Asiakkaalla oli pitkät tummaksi värjätyt hiukset, joihin haluttiin kiharaa, joka sai olla isompaa.


Rullasin ensin niskaan kolme riviä vaakarullilla, loput tein spiraalilla käyttäen sinipunaisia rullia ja päälliosassa joka toinen siniharmaita rullia, jotta kiharoista tulisi vähän suurempia. Laskin että rullia tuli tähän päähän yhteensä 163. Asiakkaalla oli todella paksut hiukset ja rullaamiseen meni useampi tunti aikaa. Permanenttiainevahvuus oli Schwarzkopf natural style 2, sillä asiakkaalla oli kestovärjätyt hiukset. Kiinnityksen tein Wellan pikakiinnitteellä ja kun rullia oli näin paljon niin piti olla tarkkana että ainetta tulee varmasti kaikille rullille.




Lopputulos:


Asiakas oli tyytyväinen hiuksiinsa ja niin oli myös itse tekijä! Viimeistelin hiukset kiharageelillä ja diffuuserilla, joka jättää kiharoista enemmän lonkeroimaiset eikä tee niistä niin pörröisen näköisiä.



Alla vielä kuva yhdestä kurssilla tekemästäni rullauksesta, nimittäin viuhkarullaus. Keskiosa rullataan perusrullauksen mukaisesti, mutta sivut rullataan viistoon sen mukaan miten asiakas kampaa hiuksensa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti